İstanbul Bafraspor Kulübü Şampiyonluk Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

3.8.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, İstanbul BafraSpor Klübü, İstanbul Bafraspor Kulübü Şampiyonluk Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

İstanbul Bafraspor Kulübü'nün yeni sezon öncesi düzenlediği Buluşma Gecesi'nde birlik ve beraberlik mesajları verildi. İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız, "Bu sezon Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini belirterek, sahada akıttığımız her bir damla terimizin değerini şampiyonlukla taçlandıracağız" dedi.

Samsun'un İstanbul'da tek futbol kulübü olma özelliğini taşıyan İstanbul Bafraspor Kulübü, 2024-2025 sezonu buluşma gecesi programı düzenledi. Program İşletmeciliğini Bafralı Kerim Şahin'in yaptığı İstanbul Küçükçekmece'de bulunan Moda Düğün Davet Salonu'nda yapıldı. Sunuculuğunu İsmail Şahin'in yaptığı gece, program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Gecede Bafralı iş insanlarının yanı sıra elektrik ve aydınlatma sektörünün önde gelen firmalarının temsilcileri de yer alarak İstanbul Bafraspor’un başarısı için maddi ve manevi destekte bulundular.

İstanbul Bafraspor’a destek veren sektör yetkilileri arasında başta X Koren Electric Hasan Kaytan ve Hasan Dörtkardeş olmak üzere; Era Plastik Reha Kuruoğlu, Eraylar Elektrik Abdullah Aygün, Hiva Plastik Cesur Aksoy, Koza Elektromarket Ercan Yıldız, Lampa Elektrik Murat Üzümcü, Özbil Plastik Hakan Çipa ve Bafra Lighting Muharrem Yıldız yer aldı.

İlk olarak Bafralı iş insanı BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız, birlik ve beraberlik mesajlar içeren bir konuşma gerçekleştirdi.

Atatürk'ün Sözünü Hatırlattı

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün; 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözleriyle konuşmasına başlayan Başkan Murat Yıldız, salondaki kurucu üyeler, geçmiş dönem ve yeni yönetim kurulu üyelerini, teknik ekip ve oyuncuları selamladı.

İstanbul Bafraspor Başkanı Murat Yıldız, "1990 yılında kurulduğumuz günden bugüne kulübümüzü yaşatmaya çalıştık. Kendimizi geliştirmeye devam ettik, asla pes etmedik. Çalıştık, gayret gösterdik. Bu sezon Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e yükselip sahada akıttığımız her bir damla terimizin değerini şampiyonlukla taçlandıracağız. Hep beraber bu mutluluğu yaşayacağız" dedi.

Sizlerin Emeği Çok Büyük

Murat Yıldız, "İstanbul Bafraspor'a hizmet etmekten mutluyum, gururluyum. Kulübümüzde 386 kayıtlı ve lisanslı oyuncumuz mevcut. 9 kategoride faaliyet göstermekteyiz. Gençlerimizi, evlatlarımızı kötü tüm alışkanlıklardan kurtaracak en iyi yol eğitimdir, spordur" diye konuştu.

Başta Samsunlu, Bafralı iş insanlarına, kulüp yöneticilerine ve sponsorlara teşekkür eden Murat Yıldız, şöyle konuştu; "Sizlerin İstanbul Bafraspor'a emeği çok büyük. Bir spor kulübünü yaşatmak ve büyütmek azim, gayret ve emek istiyor. İstanbul Bafraspor'un Kurucusu ve Onursal Başkanı Aydın Dursun'a teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Bu mirası bizlere sunduğu için kendisine minnet duyuyoruz. Onun açtığı bu yolda her zorluğu aşacağımıza gönülden inanıyoruz."

Daha sonra İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Dursun, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taşdemir, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Bafralı Av. Uğur Dündar, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Gecede İstanbul Bafraspor'un; 'başarısı için neler yapılabilir?' konusu masaya yatırıldı. Taşın altına elini koyan Samsunlu ve Bafralı iş insanları, maddi ve manevi destek sözleri verdi. Gece yemek ikramı ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.