Signify Türkiye, 2023’te de Great Place to Work® Sertifikasının Sahibi Oldu!

20.3.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Signify Türkiye, Saner Kırık, Signify Türkiye, 2023’te de  Great Place to Work® Sertifikasının Sahibi Oldu!

Signify, Great Place To Work Enstitüsü® tarafından fark yaratan yenilikçi İK uygulamalarıyla Great Place to Work® sertifikasına art arda iki yıldır sahip oldu.

Dünyada 130. Yılını kutlarken Türkiye’de 90 yıldan fazla bir süredir var olmanın gururu ile birlikte daha aydınlık yaşamlar ve daha iyi bir dünya için ışığın olağanüstü potansiyelini ortaya çıkarmak üzere çalışmalarına devam eden Signify, gücünü çeşitlilik ve kapsayıcılıktan alıyor.

Çalışanlarının mutluluğunu, verimliliğini ve gelişimlerini en önemli öncelikleri yapan Signify Türkiye’nin başarısı Great Place to Work Enstitüsü'nden gelen sonuçlarla desteklendi.

Global bağımsız araştırma şirketi Great Place to Work Enstitüsü® tarafından her yıl şirketlerin insan kaynakları alanındaki uygulamalarının araştırılmasıyla açıklanan sertifikasyon süreçlerinde Signify Türkiye, ikinci kez Great Place to Work ödülünü almaya hak kazandı. Samimiyet, Birliktelik, Takım Ruhu, Takım Üyeliği ve Bireysel Katkı kategorilerinde 90’ın üstünde puan alarak başarısını tescilledi.

Signify Türkiye, başarılı iş sonuçları elde etmek ve sürdürülebilir bir iş modeliyle geleceğe uzanmak adına fark yarattığı davranışları müşteri içgörüsüyle hareket etmek, sonuç odaklı çalışmak, sektörü dönüştürmek ve takım oyuncusu olmak olarak tanımlıyor.

Signify Türkiye’nin Genel Müdürü Saner Kırık bu ödülün önemini şu sözlerle dile getiriyor: “Takım olmayı, birbirimizin gelişimine katkı sağlamayı, samimiyeti, birbirimize güven duymayı her zaman önemseyen ve farklılıklarımızdan güç alarak bu özelliklerimizi daha iyi bir noktaya taşımak için çaba gösteren bir ekibiz. Bunların bizi ayrıcalıklı ve başarılı kılan en değerli özelliklerimiz olduğuna inanıyorum ve tüm organizasyonumuzun da aynı noktada olması bizi güçlü kılıyor. Ortak hedeflerimiz doğrultusunda, uzman arkadaşlarımdan yönetim takımına kadar, tüm çalışma arkadaşlarıma şirketimizi daha iyi bir seviyeye taşımak amacıyla aldıkları sorumluluk ve gösterdikleri liderlik için teşekkür ediyorum.