Zelkon Elektrik, Elektro 2024 Moskova Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

14.9.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Zelkon Elektrik, Elektro 2024 Moskova, Zelkon Elektrik, Elektro 2024 Moskova Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

Elektrik sektörünün önde gelen üreticilerinden Zelkon Elektrik 04-07 Haziran 2024 tarihleri arasında Rusya’nın Moskova şehrinde düzenlenen Elektro 2024 fuarında üretimini geçekleştirdiği ürünleri sergiledi.

4 gün süren fuar boyunca Rusya ve bölge ülkelerden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Zelkon Elektrik’in standında sergilenen ürünler kalitesinden dolayı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Zelkon Elektrik hakkında

MUPEKS ELEKTRİK Şirketi Mehmet DOĞAN tarafından 1990 yılında İstanbul'da kuruldu. Kuruluşundan bu yana elektrik malzemeleri imalat ile hizmet veren firmamız elektrik sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Yurt içinde birçok firmaya satış yapan firmamız, yurtdışı satışları ve pazarı için ürettiği malzemeleri satmak amacıyla ikinci bir firma olarak Zelkon Elektrik Şirketi'ni kurmuştur. ZELKON ELEKTRİK idari ve teknik personellerinin özverili çalışmasının sonucu olarak, uluslararası pazarda birçok ülkeye bayilik vererek ürünlerini ve ismini duyurmayı başardı.

Misyonumuz güvenli ve yenilikçi çözümler sağlamaktır. Vizyonumuz Elektrik Piyasası için Elektronik ve Elektromekanik ürünler geliştirip üretmektir. Zelkon Elektrik A.Ş tedarikçisi ve bayisi olduğu birçok marka ile iletişimde kalarak potansiyel gelişmeyi ve ihtiyaçları karşılama prensibini pazarlama stratejisi olarak benimsemiştir. Bu durum siz müşterilerimizin, portföylerine hızlı dönüşler sağlayarak birlikte sağlıklı bir büyümeyi sağlayacak piyasadaki en önemli unsurlardandır.