BRN GROUP Hizmet Temelinde, Şirket Genelinde Tanımlanan Birliktelik; Güven, Aile Değerleri ve Tecrübe Yatar

4.12.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, BRN Group, BRN GROUP Hizmet Temelinde, Şirket Genelinde Tanımlanan Birliktelik; Güven, Aile Değerleri ve Tecrübe Yatar

“Birlikte daha güçlüyüz” sloganıyla her BRN Markası ve çözüm ortaklarının üstlendiği faaliyetleri, bu değerleri düşünerek yerine getirir ve bunun başarımızda önemli bir paya sahip olduğunu bilirler.

Gerçekleştirdiğimiz her faaliyetin temelinde, tanımlanmış şirket değerlerimiz yatar. BRN Group olarak üstlendiğimiz projelerde, bu değerlerin göz ardı edilmemesi gerektiğini bilir ve buna göre çalışırız. Değerlerimize bağlı çalıştığımızda, hizmet sağladığımız sektörde, daha fazla başarıya ulaşacağımızı iyi biliriz.

Güvenilir hizmet ve kurumsal markalarımızın faaliyet alanları ile; müşterilerimiz ve çözüm ortaklarımız ile birlikte anlaştığımız iş programına uymak; tüm bunları gerçekleştirirken,

BRN Çalışanlarının kariyer gelişimine de yardımcı oluyoruz. Faaliyetlerin tüm aşamalarının yönetilmesi konusundaki sorumluluğunun bilincinde olarak; hizmet ömrü boyunca bu sorumluluğun toplum, çevre ve ekonomik konular dahil olmak üzere gerekliliklerini yerine getiriyoruz.

ApexTrafix | Otopark Kontrol Sistemleri;

Teknolojinin Tedarikçiliğini üstlenmiş ve bir çok referansı ile, üretim tesisi ve yapmış olduğu projeler ile bir çok alanda kendini kanıtlamış bir BRN GROUP markasıdır. Teknoloji alanında Apex Trafix Markası ile özellikle Plaka Tanıma Sistemleri, Ücretli Otopark Sistemleri, Bariyer ve Geçiş Kontrol Sistemlerinin birçok projede öncülüğünü korumaktadır. İştirakleri ile birlikte diğer birçok alanda uzman kadroları ile farklı sektörlerdeki deneyimlerini de arttırmaya devam etmektedir.

Apex Grafik Tasarım | Reklam ve Medya Çözüm Ortağınız;

Biz de tıpkı bir sanat atölyesi gibi harika hikayeler anlatan, tüketicisini güldürebilen, düşündürebilen ve farklı deneyimler yaşatan markaların ajansı olmak için yola çıktık.

Aynı fikirleri paylaştığımız, benzer heyecanları duyduğumuz markalar ile beraber ilerleyerek, onların gereksinimlerine çözüm ortakları olup, onlara fayda sağlamak istiyoruz.

Markayı daha ileri götürmek ve tüketici ile daha iyi bir iletişim kurabilmek için kendimizi reklam verenin yerine değil, tüketicinin yerine koyuyoruz.

Trafik kazalarının önlenmesine yönelik her türlü girişimi destekliyoruz;

Danışmanlık hizmet vermeye başladığımız günden itibaren müşteri memnuniyeti odaklı Araç hasar, hasar yönetimi hizmet sunuyoruz. Değer kaybı, kusur itirazı, hasar bedeli farkı, pert bedeli farkı, iş kazaları veya kıdem tazminatı gibi konularda sizlere 7/24 kesintisiz hizmet desteği sunuyoruz.

BRN GROUP Danışmanlık Hizmetleri olarak müşterilerimizin ihtiyacına uygun hizmet sunuyoruz. Hizmetimiz, uzun yıllardan beri hak kaybına uğramış müşterilerimizin haklarını tekrar alması yolunda derin çalışmalar yaparak haklarına kavuşmalarını sağlamıştır. Yılları aşkın tecrübemiz ile %100 memnuniyet garantisi sunuyoruz. Pek çok hizmeti sizlere en uygun fiyat, hızlı, güvenilir ve telafi edilebilir şekilde sunmaktayız.

Kutan Sağlık Danışmanlık | Saglıklı Gülüşlerin Mimarıyız;

Prolife Dental Ağız ve diş sağlığında hızla ilerlerken kaliteli hizmet anlayışımızı ve öncü marka olma hedefimize hızla ilerliyoruz. Gelişen teknolojiyi yakından takip ediyor hastalarımızın tedavi memnuniyeti için ağız ve diş sağlığındaki en yeni uygulama ve yaklaşımları uyguluyoruz.

Anlaşmalı klinilklerimiz ile başta İstanbul olmak üzere Türkiye ve tüm dünyaya hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ağız ve Diş Sağlığı merkezleri olarak alanında uzman diş hekimi kadrosu ve deneyimli personeli ve güler yüzlü çalışanları ile daha sağlıklı hizmet vermek adına Prolife Dental olarak her geçen gün kendini yenilemeye devam etmekteyiz.