Özmeta Elektronik İstanbul’da

9.12.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Özmeta Elektronik, PERPA, Tahsin Keser, Özmeta Elektronik İstanbul’da

1998 yılında ANKARA Konya Sokak'ta genel seslendirme cihazları üretimi yapmak üzere faaliyetlerine başlayan Özmeta Elektronik İstanbuL'da elektronikçilerin yoğun olarak bulunduğu Perpa Ticaret Merkezi'nde yeni bir Showroom açtı.

Faaliyete geçtiği günden bugüne kadar AR-GE çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdüren Özmeta Elektronik ürettiği ürünleri günün teknolojisine uygun olarak  üreterek sektörünün önde gelen firmalarından birisi olmayı başarmıştır.

Seslendirme cihazlarının yanında; programlı akıllı okul saatleri, programlı ezan cihazları ve kablosuz anons sistemlerinde ülke genelinde öncülük yaparak örnek bir üretici kimliği kazanmıştır. Özmeta Elektronik bu kimliğini korumak, İstanbul ve çevre illerde bulunan müşterilerine daha yakın olmak ve müşterilerinin isteklerine daha hızlı çözüm sağlamak amacıyla İstanbul Perpa Ticaret Merkezi’nde açtığı showroomuyla Avrupa ülkelerine daha çok ihracat yapmanın da yolunu açmış oldu.

Ankara Gersan Sanayi Sitesi’nde 2.000m²’lik modern bir üretim tesisi bulunan Özmeta Elektronik artan iş hacmi nedeniyle 2022 yılının 1. ayında 8.500 m²’lik yeni fabrikasına taşınacak. Özmeta Elektronik  her türlü yeniliğe ve gelişime açık olmasından dolayı kendi projelerinin yanında, müşterilerinin de sunduğu öze isteklere firma bünyesinde bulunan  projelendirme ekibi ile çok rahatlıkla cevap verebilmekte ve müşteriye özel projeler geliştirebilmektedir.

Özmeta Elektronik’in Perpa şhowroomunun açılışı sırasında konuştuğumuz Özmeta Elektronik’in kurucusu ve Genel Müdürü Tahsin Keser İstanbul’da sektörle ilgili ciddi bir potansiyelin olduğunu bildiklerini bu nedenle de İstanbul’da olmaya karar verdiklerini belirterek dergimize açıklamalarda bulundu. ‘İstanbul’u özellikle Balkan ülkeleri, Afrika ülkeleri ve Ortadoğu ülkeleri bir ticari merkez olarak görüyorlar. Üretim yapan bir firma olarak bu ticari merkezde bizde olmayı istedik ve İstanbul’da elektronikçilerin yoğun olarak bulunduğu Perpa Ticaret Merkezi’nde bir showroom açtık. Bu showroomumuzda kendi üretimimiz olan, okullarda, camilerde, iş merkezlerinde, hastanelerde kullanılan acil anons sistemleri dahil olmak üzere kısaca sesle ilgili ne varsa sergiliyoruz. Ayrıca ürünlerde yaşanan teknolojik gelişmelerle birlikte İstanbul’daki müşteri sayımız bir hayli arttı. Müşteri sayımızın artışı ile birlikte burda olmamız gerektiğine karar verdik ve geldik. Sizin aracılığınızla İstanbul’da bulunan bütün müşterilerimizi Perpa’daki showroomumuza davet ediyoruz. Özmeta Elektronik’i tanımayan müşterilerimizi de Özmeta kalitesini görmeleri ve ürünlerimizi yakından incelemeleri için showroomumuza bekliyoruz.