İstanbul Bafraspor’da Murat Yıldız Dönemi

4.11.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Bafra Lighting, Bafraspor,  İstanbul Bafraspor’da Murat Yıldız Dönemi

Sektörümüzün önde gelen aydınlatma üreticilerinden Bafra Lighting adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Aldığı kulüp ile elektrik sektöründe olduğu gibi yeşil sahalarda da başarılı ataklar gerçekleştiriyor. Yönetimin devir alınması ile birlikte yeni transferler gerçekleştiren kulüp yönetimi, üst liglerin yolunu açacak olan taban çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İstanbul Bafraspor’ da Murat Yıldız ve yönetimi tek liste halinde girdikleri kongrede üyelerin tamamının oyunu aldılar.

İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele eden İstanbul Bafraspor Kulübü olağan kongresi Bayrampaşa Ertuğrul Gazi Parkı içerisinde bulunan kulübün binasında yapıldı.

Kongre divan heyetini seçilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan Heyeti Başkanlığına Müslüm Çamuroğlu seçilirken divan üyeliklerini ise Nafiz Koparan, Nail Dursun yaptı.

Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu birlik ve beraberlik dolu mesajlar verdikten sonra İstanbul Bafraspor bir önceki dönem kulüp başkanı Onur Karagöz bir konuşma yaptı.

Karagöz, “Amacımız yıllardır yaptığımız çalışma ve projelerle, spor etkinlikleriyle Samsun'un ve Bafra'nın adını İstanbul'da duyurmak olmuştur. Tüm camiamız birlik ve beraberlik içinde İstanbul Bafraspor’ un başarısı için bugüne kadar el ele verdik ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.’’ dedi.

İstanbul Bafraspor Kulübü başkanlığına tek liste ile giren Bafralı İş İnsanı Bafra Lighting Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız yaptığı konuşmada, “İstanbul Bafraspor Kulübü 9 branşta 400 resmi lisanslı futbolcusunu barındıran bir kulüptür. İstanbul Bafraspor Kulübü hepimizin kulübüdür. Kulübümüz Samsun’un İstanbul’da Futbolda tek temsilcisidir. Gerek yönetimimizde gerekse istişare kurulunda Samsun ilinin tüm ilçelerinden arkadaşlarımız bulunmakta olup 9 Kategoride 400 Lisanslı Futbolcumuz bulunmakta olup Türkiye Mozaiğini oluşturmaktadırlar. Ülkemizin 81 İlimizden 67 ilden Futbolcusu olan tek Futbol Kulübüyüz.’’ diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmalardan sonra oylamaya geçildi.

Kongreye tek liste halinde giren Bafralı İş İnsanı Bafra Lighting Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı seçildi.

Bafralı İş İnsanı Bafra Lighting Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız yönetim kurulu listesi: Mustafa Hacıoğlu, Muharrem Yıldız, Serdar Özgür Temel, Ramazan Baş, Onur Karagöz, Genco Uysal, Veysel Kocabaşoğlu, Ercan Yıldız, Hakan Çıpa, Gökhan Şentürk, Furkan Dursun, Sami Ural, Gökhan Ayan, Ozan Hikmet Yılmaz.