Asil Grup İş Güvenliği Ekipmanları Yeni Mağazası İle Ankaralı Müşterilerinin Hizmetinde

2.3.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Asil Grup, Asil Grup İş Güvenliği Ekipmanları Yeni Mağazası İle Ankaralı Müşterilerinin Hizmetinde

İş yerlerinin güvenliğini sağlamak ve çalışanların en iyi koruma ekipmanlarına sahip olmalarını sağlamak amacıyla çeşitli çözümler sunan Asil Grup İş Güvenliği Ekipmanları, müşterilerine daha hizmet verebilmek amacıyla Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni mağazasına taşındı.

Farklı Sektörlere Uygun Çözümler sunan Asil Grup İş Güvenliği geniş ürün yelpazesi ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelere hitap ediyor. İnşaat, enerji, imalat, sağlık gibi çeşitli sektörlerde çalışanlar için uygun iş güvenliği ekipmanları temin eden Asil Grup iş yerlerinin ihtiyacına uygun özel çözümlerle, çalışanların güvenliğini en üst düzeye çıkarıyor.

Kalite ve Güvenlik Standartlarına Uygun Ürünler sunmayı kendisine ilke edinen Asil Grup İş Güvenliği, müşteri memnuniyetini ve güvenliği ön planda tutarak, sektördeki en yüksek kalite standartlarına uygun ürünlerini temin ediyor. Uluslararası güvenlik normlarına uygun ekipmanlar ile çalışanların güvenliğini sağlamak için güvenilir ve etkili çözümler sunuyor.

İş güvenliği sektörünün önde gelen üreticilerinin Ankara bayiliğini yapan Asil Grup İş Güvenliği Ekipmanları, Küre1 İş Güvenliği firması ile de iş güvenliği sektörüne hizmet ediyor.

Küre1 İş Güvenliği; yüksekte güvenli çalışma ekipmanları üreten, ürettiği malzemeleri diğer kişisel koruyucu donanım ürünleriyle bütünleştirip, çalışma sahalarında güvenli ve konforlu ürünler sunar.

Farklı işletmelerde güvenliğin sağlanması için teknik gerekliliklerin tam anlamıyla tedarik edilebilecek öncü firmalardandır. 2012 yılında sektöre giriş yapan Küre1 İş Güvenliği, farklı sektörlerde faaliyet gösteren bütün işletmeler için profesyonel iş güvenliği malzemeleri ve teknik iş kıyafeti tedariği yapmaktadır.

Küre1 İş Güvenliği deneyimli yönetim ve tecrübeli çalışma kadrosuyla iş güvenliği alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek bütün sektörlerdeki yeniliklere hızlı bir şekilde uyum sağlamaktadır. İşletmelerin zamanla değişen ihtiyaçlarının eksiksiz olarak cevap vererek, onların oldukça önemli iş güvenliği alanında sorun yaşamamaları için kapsamlı ve hızlı çözümler üretmektedir. İşletmelerin özel ihtiyaçlarına göre de özel üretimlerini yapılabildiği Küre1 İş Güvenliği Türkiye’de ki tüm bölgelere hizmet vermektedir.

Küre1 İş Güvenliği, kurumsal yönetimi ve toplumsal sorumluluk anlayışıyla ulusal ve uluslararası standartları sağlayan güvenilir çözüm ortağınız. Sizlere de hizmet vermekten mutluluk duyar.