Kendal Elektrik Aydınlatma FISE KOLOMBİYA Fuarı'nda Ülkemizi Temsil Etti

12.5.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Kendal Elektrik, Kendal Elektrik Aydınlatma FISE KOLOMBİYA Fuarı'nda Ülkemizi Temsil Etti

Türk aydınlatma sektörünün lider üreticilerinden biri olan Kendal Elektrik Aydınlatma, 05 - 07 Nisan 2022 tarihleri arasında, Kolombiya'nın Medellin şehrinde düzenlenen FISE Fuarı'na katıldı.

Her iki yılda bir düzenlenen, yaklaşık 600 katılımcı firmanın yer aldığı FISE Fuarı'na Kolombiya, Panama, Venezuela, Meksika, Peru, Brezilya, Arjantin, Karayip Adaları, Ekvator, Şili, Paraguay gibi birçok ülkeden 30.000 ziyaretçi katıldı.

Kendal Elektrik Aydınlatma ürün gamına yeni eklenen LED' li ürünlerini, Ofis Armatürleri, Downlightlar, Projektörler, Yol ve Cadde Armatürleri, Etanj Armatürler, Wallwasher ve LED Bar Armatürler başlıkları altında 7 ayrı grupta ziyaretçileri ile buluşturdu. Kendal Elektrik Aydınlatma tesislerinde üretilen LED ışık kaynaklı aydınlatma armatürleri özellikle Tedaş şartnamesine uygun olarak üretilen LED Yol ve Cadde Aydınlatma Armatürleri fuarda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Kendal Elektrik Aydınlatma Yönetim Kurulu Üyeleri, ihracat ve proje birimi ve Ar-Ge birimi ile birlikte geniş bir katılımla fuarda yerini alan Kendal Elektrik Aydınlatma, ziyaretçilerine ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgi paylaşımında bulundu. Konvansiyonel ve yeni LED ışık kaynaklı armatürlerinin teknik detaylarla anlatıldığı 2022 genel kataloğu ziyaretçileri tarafından beğeni toplayan Kendal Elektrik Aydınlatma, bünyesinde yer alan akredite laboratuvarda yaptığı ölçüm sonuçlarını da ziyaretçileri ile paylaşarak Ar-Ge çatısı altında yapılan çalışmalarını örneklerle ziyaretçilerine sundu.

24 yıl önce İstanbul' da kurulan Kendal Elektrik Aydınlatma; üretim, ihracat ve istihdam rakamları ile aydınlatma sektöründe Türkiye'nin en büyük üreticilerinden biridir. 22.000m² kapalı alanda aydınlatma armatür ve ekipman üretimini 250 kişilik kadrosu ile gerçekleştirmektedir. Kendi tesislerinde yılda 17 milyon aydınlatma armatürü üreten Kendal Elektrik Aydınlatma, 42 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Türkiye' de 81 ilde bayi ağı, zincir mağazalar, Tedaş ve proje kanalı ile ürünlerini müşterilerine ulaştırmaktadır. AR-GE bölümünde çalışan güçlü mühendis kadrosu ile aydınlatma alanında bilimsel çalışmalara imza atmakta; optik, ısıl, mekanik ve elektriksel tasarımları kendi bünyesinde yapmaktadır. AR-GE çalışmaları ve gelişen LED teknolojisi ile birlikte aydınlatma kriterlerine uygun armatürler tasarlamaktadır. Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite olan laboratuvarı ile tüm aydınlatma ürünlerini belgelendirebilmektedir. Bütünsel tasarruf yaklaşımı ile mekanlara özel projelendirme ve aydınlatma tasarım hizmeti veren Kendal Elektrik Aydınlatma' nın 2000 çeşit ürün grubunda, Dış Mekan Aydınlatma, İç Mekan Aydınlatma, Endüstriyel Aydınlatma, Ekipmanlar ve Lambalar bulunmaktadır.