Güvenlik Sektörü 26. Kez ISAF Fuarı’nda Bir Araya Geldi

24.11.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, İSAF, Güvenlik Sektörü 26. Kez ISAF Fuarı’nda Bir Araya Geldi

Güneydoğu Avrupa’nın en büyük, Ortadoğu ve Afrika’nın ikinci en büyük sektörel buluşması olan ISAF, 13-16 Ekim 2022 tarihlerinde, sektörün tüm paydaşlarını 26. kez bir araya getirdi.

Düzenlenmeye başladığı 1999 yılından bugüne her yıl büyüyen ISAF, pandemi döneminde dahi büyümesini devam ettirdi. 2021 organizasyonunda bir önceki yıla oranla çok ciddi oranda ziyaretçi artışı yaşanan ISAF, 2022 yılına çok daha ciddi bir büyüme yaşadı.

26. kez düzenlenen ISAF’ta her yıl olduğu gibi bu yıl da öncelikli hedef, mevcut ziyaretçi kalitesini korumak ve zenginleştirmek oldu. . Daha fazla yurt dışı ziyaretçinin fuarı ziyaret etmesi için yapılan çalışmalar, çok daha genişletilerek ve derinleştirilerek ISAF’ın daha fazla uluslararası ziyaretçisi olması sağlandı.

Sektöre yön veren, geliştiren, büyüten, kalitenin artmasını sağlayan ve özellikle sektördeki ticaret hacminin büyük bir kısmının gerçekleştiği ISAF’ta tüm paydaşları bir araya geldi. Hem ziyaretçi kalitesi hemde katılımcı firmaların kalitesi fuarın verimli geçmesinde çok etkili oldu.