KNL Üretimini Gerçekleştirdiği Kablo Taşıma Sistemlerini İzmir'de Düzenlenen Wenergy 2. Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı'nda Sergiledi

13.6.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, KNL Kablo, KNL Üretimini Gerçekleştirdiği Kablo Taşıma Sistemlerini İzmir'de Düzenlenen Wenergy 2. Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı'nda Sergiledi

2008 yılında Kablo Taşıma Sistemleri üretimi yaparak İzmir’de faaliyetlerine başlayan özellikle kablo kanalları üretimi konusunda sektörünün önde gelen firmalarından birisi olma başarısını gösteren KNL Kablo Taşıma Sistemleri 09-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenen Wenergy 2. Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’nda üretimini gerçekleştirdiği solar panel destek montaj  ve kablo taşıma sistemlerini  ve sergiledi.

3 gün süren fuar boyunca KNL Kablo Taşıma Sistemleri’nin standında sergilediği ürünler ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Standa gelen sektör temsilcileri ile yakından ilgilenen KNL yetkilileri ziyaretçilerin ürünlerle ilgili merak ettikleri bütün soruları sorularını cevaplandırdılar.

İzmir ve çevresindeki ilerde gerçekleştirilen projelerde kalitesinden dolayı tercih edilen ve özellikle bu bölgelerde kalitesini kanıtlayan KNL Kablo Taşına Sistemlerinin yetkilileri Fuarda  ürünlerine gösterilen ilgiden dolayı bir hayli mutlu olduklarını belirterek bu ve buna benzer etkinliklerde ziyaretçilerle buluşarak uluslararası bir marka olma yolunda ilerleyeceklerinin altını çizdiler.

Bu fuara özel üretimini gerçekleştirdikleri solar panel destek ve montaj ekipmanlarını da fuar ziyaretçileri ile buluşturan KNL Kablo Taşıma Sistemleri bu yeni ürün grubu ile de yenilenebilir enerji sistemleri pazarında yer almaya başlayacak.