Altınsoy Enerji, Solar & Storage Live NEC 2024 Fuarında!

4.8.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Altınsoy Enerji, Altınsoy Enerji, Solar & Storage Live NEC 2024 Fuarında!

Altınsoy Enerji, enerjinin geleceğine yön vermek ve sektördeki yenilikleri paylaşmak için 24 - 26 Eylül 2024 tarihlerinde Birmingham, Birleşik Krallık'ta düzenlenen Solar & Storage Live NEC 2024 fuarına katılacak! Solar enerji ve enerji depolama teknolojilerindeki son trendleri ve inovasyonları keşfetmek isteyen profesyoneller bu fuar için yerlerini ayırtmalılar! Fuar, solar enerji ve enerji depolama teknolojilerinde son trendleri ve yenilikleri keşfetmek isteyen profesyonellerin buluşma noktası olacaktır.

Solar & Storage Live NEC 2024, Bu büyüleyici etkinlik, solar ve depolama sistemleri üreticilerini değil, aynı zamanda dinamik, yerel endüstri oyuncularını ve dağıtımcılarını ziyaret edecek. Geniş bir profesyonel kitle çeken bir dizi yerel kurulumcu, ticari ve endüstriyel kullanıcı, mülk ve arazi sahipleri ile enerji şirketleri katılıyor. Bu etkinliğe katılanlar, yerel topluluklarında geçişi hızlandırmak için solar ve depolama çözümleri arayışındadır.

Fuar Hakkında

Solar & Storage Live NEC 2024, temiz ve yenilenebilir enerjiye duyulan ihtiyacımızın hızla büyüdüğü ve solar ile enerji depolama teknolojilerinde devrim yarattığımız, daha enerjili ve yeşil bir geleceğe adım atmamızın ne denli önemli olduğu konusundaki bilinci arttırmayı amaçlamaktadır. Solar ve depolama üreticilerinin yanı sıra dinamik yerel oyuncular ve dağıtıcıları Eylül ayında İngiltere’nin Birmingham kentinde bir araya gelecektir.

Standımıza Bekliyoruz!

Standımız E68 numaralı alanda sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Altınsoy Enerji olarak, elektrik panoları, dağıtım transformatörleri, alçak ve orta gerilim enerji dağıtım ürünleri, bağlantı aksesuarları, enerji analizörü, akım transformatörleri, astronomik zaman rölesi ve topraklama malzemeleri gibi geniş bir ürün yelpazesi ile enerji sektöründe sunduğumuz çözümleri sergileyeceğiz. Tüm ürünlerimiz, sektördeki en yüksek kalite standartlarına uygun olarak tasarlanmakta ve üretilmektedir.