Win Eurasia Fuarı'nda X Koren Electric Rüzgarı Esti

1.7.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Win Eurasia, XKoren Electric, Win Eurasia Fuarı'nda X Koren Electric Rüzgarı Esti

XKoren Electric Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen bölgenin en büyük uluslararası sanayi fuarı olan Win Eurasia Fuarı’nda üretimini gerçekleştirdiği X Koren marka alçak gerilim şalt malzemelerini yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşturdu.

5-8 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 30’uncu kez düzenlenen  fuarda X Koren Electric'in standında sergilenen şalt malzemeleri yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Stantta sergilenen şalt malzemeleri ile ilgili bilgi almak isteyen ziyaretçiler ürünlerle ilgili merak ettiklerini firma yetkililerine ve çalışanlarına sorma ve ürünleri yakından inceleme fırsatı buldular.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçiyi standında ağırlayan X Koren Electric’in yetkilileri X Koren marka şalt malzemelerine ziyaretçilerin gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek fuar sonrasında çok sayıda profesyonel ziyaretçi işbirliği yapma konusunda anlaştıklarını söylediler.

Fuarda görüştüğümüz firma yetkilileri 2023 yılında yaptıkları yeni fabrika yatırımı ile güçlenerek yola devam ettiklerini belirterek X Koren Electric’in Yüzde 100 yerli sermayeli yapısı ile hem yurt içinde hemde global pazarlarda giderek yükselişini sürdürdüğünün altını çizdiler.