Dış Mekan Aydınlatmasında Dünyanın Tercih Ettiği, İtalyan Markası: Fumagalli, ACK Güvencesiyle Artık Türkiye'de

5.5.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Fumagalli, ACK Aydinlatma, Dış Mekan Aydınlatmasında Dünyanın Tercih Ettiği, İtalyan Markası: Fumagalli, ACK Güvencesiyle Artık Türkiye'de

Fumagalli şirketi, 1973 yılında İtalya'nın kuzeyindeki Varese şehrinde, Giancarlo Fumagalli tarafından kuruldu. Uzman el işçiliği ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken bu şirket, kısa sürede kendini aşarak dünya pazarlarına açıldı. Gelişen teknolojiler ve değişen pazar ihtiyaçları doğrultusunda, şirket ürün yelpazesini genişleterek dış mekan aydınlatma çözümlerine odaklandı.

Beş yıl gibi kısa bir süre içinde, şirket yalnızca iç pazarda değil, aynı zamanda dış pazarlarda da tanınan bir marka haline geldi. Çalışan sayısını artırarak daha geniş üretim kapasitelerine ulaşan Fumagalli, bu süreçte sadece üretim tekniklerini değil, aynı zamanda ürün yelpazesini de genişletti. Günümüzde, Fumagalli'nin ürünleri korozyona karşı dayanıklılıkları, boyama/bakım gerektirmemeleri ve UV ışınlarının zararlı etkilerine karşı dayanıklı, araba far camı teknolojisiyle üretilmiş sararmaz difüzörleri ile bilinir. Fuma-tech ismi verilen, galvanizli çelik, hafif ve yanmaz, yüksek dayanıklı poliüretan ve yüksek kaliteli reçinenin bir arada kullanılması, ürünlerin deniz kenarları gibi zorlu iklim koşullarında bile mükemmel performans sergilemelerini sağlar

Fumagalli aydınlatma ürünleri, kalite, estetik ve fonksiyonellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Türkiye distribütörü ACK ile birlikte, Fumagalli, Türk kullanıcılarına hem enerji verimliliği hem de estetik çözümler sunmayı hedeflemektedir.

Bu zengin tarih ve kültürel miras, Fumagalli'nin ürünlerinin her birine işlenmiş, böylece kullanıcılar yalnızca bir aydınlatma cihazı değil, aynı zamanda bir sanat eseri edinmiş oluyorlar. Fumagalli ile evinizi, bahçenizi ve iş yerinizi aydınlatırken, İtalyan sanatının zarif dokunuşlarını da hissedeceksiniz.