5. Yılkomer Semineri Büyük Bir Katılımla Gerçekleşti

21.3.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Yılkomer, Serdar Aksoy, 5. Yılkomer Semineri Büyük Bir Katılımla Gerçekleşti

Bu Yıl 5.'si düzenlenen Yılkomer Yıldırımdan Korunma ve Koruma Mühendisliği semineri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Uluslararası alanda konusunda uzman eğitmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen 5.Yılkomer Türkiye'nin En Geniş Kapsamlı Yıldırımdan Korunma Semineri'ne 350 farklı kurum kuruluş ve 400'e yakın sektör temsilcisi katılım sağladı.

Yılkomer ve Yılkomer'in global partnerlerinin katıldığı seminerde 10 ayrı oturumda Dünya genelinde yer alan en güncel Yıldırımdan Korunma teknolojileri anlatıldı. Soru Cevap kısmında ise 10 eğitmenin katılımıyla tüm teknik konular tartışıldı.

Oldukça başarılı geçen etkinliğe ülke genelinden birçok akademisyende katılım sağladı. Boğaziçi Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve ülke genelinden birçok üniversite yanında Milli Savunma konusunda faaliyet gösteren birçok devlet kurumundan teknik kişiler eğitime katkı sağladı. Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği’ninde desteklediği etkinliğe Yılkomer ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğe RAYCAP, GROMTOR, SERTEC SRL, GEWİSS, RALTEK, EKOSİS firmaları da destek verdi. İtalya, İrlanda, Yunanistan, Slovenya, Paraguay, Polonya’dan gelen eğitmenlerin anlattığı Dış Yıldırımdan Korunma Sistemler, Alçak Gerilim Parafudr Sistemleri, Raycap Strikesorb Teknolojisi, Sertec Yıldırım Engelleme Sistemleri, Gromtor İzoleli Yıldırımdan Korunma Sistemleri, Gewis B,F,AIR, Restart gibi özellikle Kaçak Akım Röleleri eğitimde ilgi gören ürünlerdi.

Yılkomer Genel Müdürü Serdar Aksoy öncülüğünde eğitim sonunda tüm katılımcılara sertifika sunumunu RAYCAP ürünlerini Türkiye genelinde kullanan müşteriler gerçekleşti.

Tüm katılımcıların bilgiye doyduğu etkinlik muhteşem bir konserle sona erdi.