Omega Pano Yöneticileri Stratejik Atılımlar Toplantısında Bir Araya Geldi

14.12.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Omega Pano, Mehmet Aytemir, Öner Çelebi, Gülcan Özçelik, Erhan Sazak, Omega Pano Yöneticileri Stratejik Atılımlar Toplantısında Bir Araya Geldi

Omega Pano 2022 yılını değerlendirdiği ve 2023 yılına daha güçlü daha istikrarlı girebilmek adına şirket çalışanları ile İstanbul Kaya Convention Otel' de "STRATEJİK ATILIMLAR TOPLANTISI" gerçekleştirdi.

Omega Pano Genel Müdürü Sn. MEHMET AYTEMİR in 2022 yılı değerlendirmesi ve yeni dönem stratejilerinden bahsettiği açılış konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Öner Çelebi yoğun ve yorucu geçen bir senenin ardından Omega Pano’nun bütün çalışanlarına teşekkür etti. 2023 yılının daha önceki yıllara nazaran hem Omega Pano hem de çalışanları adına daha refah içerisinde geçeceğini ifade eden Çelebi bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz dedi. Omega Pano Genel Müdür Yardımcısı Sn. Gülcan Özçelik Omega Pano’nun 2022 Satış değerlendirmesi ve 2023 yılındaki hedefleri ve yeni pazarlar ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Toplantının 2. oturumunda ise Üretim Planlama Müdürü Sn. Erhan Sazak uzun emekler sonucunda oluşturduğu "OMEGA PANO İŞ AKIŞ ALGORİTMASI" nı toplantı katılımcıları ile paylaştı. Yeni dönemde daha sistemli çalışmak, operasyonel bölümlerin sınırlarını ve yetkilerini belirlemek, kontrol noktaları ve raporlama kriterlerinin belirlendiği projenin sunumu gelecekle ilgili tüm çalışanlardan tam destek aldı.

Toplantının son kısmında "PERFORMANS KRİTERLERİ ve PERFORMANS YÖNETİMİ" ile ilgili 2023 yılında uygulamaya geçecek olan yeni strateji ve hedeflerden bahsedildi. Günün sonunda OMEGA PANO’nun tüm personeli Büyükçekmece Albatros Restaurant' ta düzenlenen akşam yemeği ile keyifli bir zaman geçirdi.