Elit Certification "INTERSOLAR Munich 2024" Fuarına Katıldı

8.7.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Elit Certification, INTERSOLAR Munich 2024, Elit Certification "INTERSOLAR Munich 2024" Fuarına Katıldı

Almanya'nın Münih şehrinde düzenlenen, dünyanın önemli ve kapsamlı enerji fuarları arasında yer alan Intersolar Europe Fuarı, 19-21 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Belgelendirme ve sertifikasyon konularında hizmet veren ve verdiği hizmetlerle özellikle enerji sektöründe isim yapan Elit Certification her yıl olduğu gibi bu yılda “INTERSOLAR Munich 2024” Fuarına katılarak verdiği hizmetleri dünyanın çok sayıda ülkesinden gelen ziyaretçilerle paylaştı.

Fuar boyunca Elit Certification’un standı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği stantlardan birisi oldu. Stantta bulunan yetkililer ziyaretçilerle yakından ilgilenerek verdikleri hizmetler hakkında ziyaretçileri ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdiler.

Elit Certification’un verdiği hizmetler arasında; Gözetim Termin Kontrolü, Danışmanlık, Belgelendirme, Test Analiz Lab. Hizmetleri, İnşaat Proje Yönetimi, Dış Kaynak Tedariki, Karbon Ve Enerji Yönetimi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Eğitim hizmetleri yer alıyor.