Işıkkaya Enerji İstanbul İş Güvenliği Fuarı’nda Ürünlerini Ziyaretçilerle Buluşturdu

8.10.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Işıkkaya Enerji, Işıkkaya Enerji İstanbul İş Güvenliği Fuarı’nda Ürünlerini Ziyaretçilerle Buluşturdu

Işıkkaya Enerji 24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen İş Sağlığı ve İş Güvenliği Fuarı’nda üretimini ve satışını gerçekleştirdiği ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Özellikle elektrik dağıtım şirketlerinin ve bu şirketlerin arıza onarım bakım işlerini yapan firmaların kullandığı ürünlerin onaylı malzeme tedarikçisi olan Işıkkaya Enerjinin Fuarda sergilediği ürünler ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Işıkkaya Enerji Hakkında

Işıkkaya Enerji olarak iş güvenliği, emniyet kişisel koruyucu ve hırdavat malzemelerinin satışında 15 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterileri ile deneyimli kadromuzla paylaşmanın heyecanı içerisindeyiz.

Değişen ve gelişen dünya düzeni içerisinde sektörün ve müşterilerin beklentilerine uygun olarak sürekli yenilik ve gelişimi esas alarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Şirketimizin temel kuruluş hedefi olarak “Güvenli ve Sağlıklı Ortamlarda Çalışma” ilkesini prensip edinerek bu alanda faaliyet gösteren müşterilerimize en iyi kalitede ve uygun fiyat politikası ile ekipmanlar sağlamıştır.

Işıkkaya Enerji; Ülkemizde dağıtım şirketlerinin ve bu şirketlerin arıza onarım bakım işlerini yapan firmaların ayrıca TEİAŞ, HES, RES ve TERMİK SANTRAL gibi işletmelerin onaylı malzeme tedarikçisi olma ve birinci derecede tercih edilen firma olmanın da guru ve onurunu yaşamaktayız.