PTC Ürün Test ve Belgelendirme Yeni Yerine Taşındı

15.12.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, PTC, PTC Ürün Test ve Belgelendirme Yeni Yerine Taşındı

Başta aydınlatma sektörü olmak üzere çok sayıda sektörün ihtiyaç duyduğu test ve belgelendirme hizmetlerini standartlara uygun bir şekilde veren PTC Ürün Test ve Belgelendirme San. Tic. Ltd. Şti artan müşteri taleplerine eksiksiz ve zamanında çözümler sunabilmek için modern test cihazları ile donatılmış yeni binasına taşındı.

Kurulduğu günden bu yana çok sayıda üretici firmaya test hizmetleri sunan PTC Ürün Test ve Belgelendirme, hizmet verdiği müşterilerinin marka imajlarının artmasında büyük rol oynuyor.

TÜRKAK akredite laboratuvarları ile verdiği test hizmetlerinin yanı sıra müşterilerine CE belgelendirme hizmetleri de sunan PTC belgelendirme hizmeti verdiği firmaların ürünlerinin yurtdışında dolanıma ve müşteriler tarafından tercih edilmesine olanak sağlıyor.

Müşterilerine Avrupa Enerji Etiketi ve ERP Testleri konusunda da çözümler üreten PTC Ürün Test ve Belgelendirme bugüne kadar verdiği hizmetlerin kalitesinden dolayı hep tercih edilen bir firma olmayı başarmış. Yeni taşındığı ve kendi mülkü olan binası ile var olan müşterilerine yenilerini ekleyip sektöründe lider firma olma yolunda emin adımlarla ilerleyen PTC’ye Elektrik Dünyası Dergisi olarak yeni yerinde başarılar diliyoruz.