TÜYİAD Genel Başkan Yardımcısı Funda Hacısalihoğlu T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nı Ziyaret Etti

10.8.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, TÜYİAD, Fuat Uzun, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TÜYİAD Genel Başkan Yardımcısı Funda Hacısalihoğlu

TÜYİAD Tüm Yerli Teknoloji Üreticileri ve İş Adamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Elektrik Dünyası Dergisi Yayın ve aynı zamanda Elektrik Dünyası Dergisi Yayın ve Reklam Koordinatörü Funda HACISALİHOĞLU Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ziyaretinde Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Dr. Fuat UZUN ve Yapı Kooperatifleri Dairesi Başkanı Niyazi ERNAR'I makamlarında ziyaret etti.

TÜYİAD Tüm Yerli Teknoloji Üreticileri ve İş Adamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Funda HACISALİHOĞLU bakanlık ziyaretlerinde  TÜYİAD'ın faaliyetleri ile ilgili bilgileri bakanlık yetkililerine aktardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Dr. Fuat UZUN'a nazik karşılamaları için teşekkür plaketini ve Elektrik Dünyası Dergisi'ni takdim eden Funda HACISALİHOĞLU yapılacak olan iş birliktelikleri ve çalışmalar ile ilgili desteklerini, yapılacak olan organizasyonlarda ise katılım talepleri konusunda kendilerinden söz aldı.