Avrasya Uluslararası Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia 91 Ülkeden Ziyaretçi Ağırladı

8.6.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Hardware Eurasia, Avrasya Uluslararası Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia 91 Ülkeden Ziyaretçi Ağırladı

Avrasya Uluslararası Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia 2024 bağlantı elamanları sektörünü bir araya getirdi. Oldukça yoğun ve verimli geçen fuarda yerli ve yabancı birçok ziyaretçi hırdavat ve bağlantı elemanları endüstrisinin en son yeniliklerini keşfetme ve sektör profesyonelleriyle buluşma fırsatını yakaladılar.

9-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen Hardware Eurasia ve Fastener Expo Eurasia Fuarları %30 rekor artışla, 91 ülkeden 2.300'den fazla uluslararası ziyaretçiyi ağırlayarak büyük bir başarıya imza attı.

Hırdavat ve bağlantı elemanları sektörlerinin lider isimleri, 9-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya geldi. RX Tüyap organizatörlüğünde Hırdavat Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (HISİAD) iş birliği ile düzenlenen Avrasya Uluslararası Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia ve Bağlantı Elemanları Sanayici İş İnsanları Derneği (BESİAD) iş birliği ile düzenlenen Avrasya Endüstriyel Bağlantı ve Sabitleme Elemanları Fuarı Fastener Expo Eurasia eş zamanlı olarak 9 Mayıs’ta ziyaretçilerine kapılarını açtı. Hırdavat ve bağlantı elemanlarına yönelik her türlü ürün ve hizmeti sunan 300’den fazla yerli ve yabancı firma, elektrikli el aletlerinden iş güvenliği malzemelerine, bağlantı elemanlarından yüzey işleme kadar uzanan geniş ürün grubuyla fuar ziyaretçilerine aradıkları her türlü hırdavat ve bağlantı elemanı çözümünü tek çatı altında bir araya geldi.

Suudi Arabistan başta olmak üzere Orta Doğu ve Avrupa ülkelerden gelen ziyaretçi sayısında artış önemli ölçüde artış gözlendi. Fuarı dört gün boyunca 20 binin üstünde sektör profesyonel ziyaret etti.