Uyan Elektrik, İzmir Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde Ürünlerini Sergiledi

14.12.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Uyan Elektrik, Uyan Elektrik, İzmir Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde Ürünlerini Sergiledi

1979 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana ürettiği ürünlerle birbirinden değerli projelere imza atan Uyan Elektrik 1-3 Kasım 2023 tarihleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde ürünlerini sergiledi.

3 gün süren sergi boyunca Uyan Elektrik’in standında sergilediği Metal Mahfazalı Modüler Hücreler, Beton ve Saç Köşkler ve Alçak Gerilim Panoları ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

1979 yılından bu yana daima kalite ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya özen gösteren Uyan Elektrik gelişen dünyanın gerisinde kalmamak için Ar-Ge yatırımlarını her gecen gün biraz daha arttırarak günün şartlarına ve teknolojisine uygun ürünler üreterek yoluna devam etmektedir.

40 yılı aşkın tecrübesi ve başarısı ile Türkiye'de ve yurtdışında birçok farklı büyük çaplı projelere imza atan Uyan Elektrik bugüne kadar gerçekleştirdiği ihracatlar ile 30 ülkede çok sayıda projeye adını yazdırmıştır.