Kablosuz Alarm Sistemlerinde Çıtayı Yükseltiyoruz – U-PROX

13.9.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Kablosuz Alarm Sistemlerinde Çıtayı Yükseltiyoruz – U-PROX, Marsa Teknoloji, uprox

Marsa Teknoloji ve Yazılım AŞ olarak, Kablosuz Alarm Sistemlerinde kapasite ve performans lideri U-Prox ürünlerinin bölge distribütörlüğü görevini yerine getirmektedir.

U-Prox markası Ukrayna’da 32 yıllık kartlı geçiş ve alarm sistem üreticisi ITV firması tarafından üretilmektedir. Ürünler “Sıfır Kablo” politikası ile tasarlanmakta, bu sayede hızlı ve temiz kurulum sağlamakta, müşteri memnuniyetini zirveye taşımaktadır.

Ürünler 688 cihaza kadar bağlantıyı desteklemektedir. Bu kapasite sektöründe rakipsiz bir kapasite olup, yüksek adet, bölümlenmiş senaryolar, çoklu daire kurguları gibi durumlarda özel projelendirme kolaylık ve avantajları sunabilmektedir.

Kablosuz alarm sistemlerinde bir diğer hayati konu ise kablosuz çekim mesafeleridir. U-Prox yine rakipsiz olarak açık alanda engelsiz görüş mesafesinde 4,8km’ye kadar sinyal alıp gönderebilme yeteneği ile en yakın rakibine dahi 3 kata kadar fark ortaya koymaktadır. Kapalı alanlarda da yine rakiplerine göre 3 kata kadar çekim gücü alarm sistemi kurulumunda sinyal tekrarlayıcı kullanımını azaltmaktadır.

U-Prox teknik avantajları saymakla bitmez…

U-Prox marka ürünler birçok markanın aksine, sektördeki en üst çıtayı hedefleyen teknik özelikleri ile rekabeti anlamsızlaştırmakta, teknik üstünlüğü yanında sunduğu uygun fiyatları ile de rekabette tercih eden firmalara, diğer markalar ile yarışabilme gücü ve kazanç sunmaktadır.

Marsa olarak firmamız da bu güçlü markanın fiyat politikası ve satış politikasının korunabilmesi için doğrudan proje firmaları, alarm kurulumcuları, alarm kiralamacılar gibi firmalara destek ve ürün sunmakta, ara dağıtıcılar ve internet kanallarına ürün ve fiyat tedariği sağlamamaktadır.

Ürün çeşitliliği, alarm sensörleri, otomasyon üniteleri (vana, röle, kablolu-kablosuz çeviriciler, mesafe uzatıcılar vs), kontrol ürün ve yazılımları ile geniş bir kapsamda olup, yakında duyurusu yapılacak yeni ürün grupları ile hayatı kolaylaştıran çözümlerine devam edecektir.

Yüksek kalite, düşük arıza oranı, üstün kapasite, sınırsız senaryo, cctv entegrasyonu… Ve daha nice özellikler ile U-Prox sektörün yeni yıldız markası olma yolunda hızlı ve emin adımlar ile yürümektedir.