Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde 7-9 Nisan 2025 tarihleri arasında gerçekleşen Middle East Energy Fuarı’nda Gemsataş, ürünleriyle dikkat çekti. Fuarda yoğun ilgi gören Gemsataş yetkilileri, bölge ülkelerinden gelen ziyaretçilerle önemli görüşmeler gerçekleştirdiğini ve fuar sonrası olumlu geri dönüşlerin alınacağını belirtti.
1950’li yıllardan bu yana metal sektöründe saf bakır ürünlerinin dökümünü ve haddelemesini sürdüren Gemsataş, 1981 yılında Gemsataş Gemciler Metal adıyla kurularak kurumsal yapıya kavuştu. 2016 yılından itibaren yaptığı yatırımlar sayesinde bakır rulo ve şerit üretimini de faaliyetine ekleyen firma, elektrik, elektronik, otomotiv ve inşaat sektörlerinin önemli tedarikçileri arasında yer aldı.
2020 yılında Kahramanmaraş’ın Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni tesislerine taşınan Gemsataş, kendi elektriğini üretmekte ve yeşil enerji ile sıfır atık hedefleri doğrultusunda çevre dostu üretim anlayışını benimsemektedir.
Kahramanmaraş’taki 5.000 m² kapalı alan ve toplam 10.000 m² alan üzerinde faaliyet gösteren Gemsataş, sektöründe lider konumda bulunuyor. Kaliteli ürünleri, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve yenilikçi yaklaşımıyla sektörün parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.