Türkiye’de DPL ve Raychem Markalı İzole Eldivenler İçin Güçlü İşbirliği: GökSu Trade ve Bekel Elektrik’den Elektrik Sektörüne Yeni Güç

HomeHaberler

Türkiye’de DPL ve Raychem Markalı İzole Eldivenler İçin Güçlü İşbirliği: GökSu Trade ve Bekel Elektrik’den Elektrik Sektörüne Yeni Güç

AGİD’in, 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti
İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Başkan Adayı Ali Kemal Adıkalan ETO Üyelerini İftar Yemeğinde Buluşturdu
Eksim Enerji CEO’su Arkın Akbay: “Depolama Çözümlerinin Hayatımıza Girmesi Yeşil Enerjiye Güç Katıyor”

Türkiye’de DPL ve Raychem markalı izole eldivenler konusunda önemli bir işbirliği gerçekleşti. Türkiye distribütörü GökSu Trade ve Bekel Elektrik İş Ortaklığı, yaptıkları anlaşma ile pazarda daha güçlü ve etkin bir şekilde faaliyet göstermeye başladı.

GökSu Trade, Raychem kablo başlıkları bayiliği ile elektrik sektöründe güvenilir bir isim olarak öne çıkarken, Bekel Elektrik de Raychem markalı izole eldivenler ve diğer elektrik malzemeleri konusunda uzmanlaşmış durumda. Bu ortaklık sayesinde her iki firma da ürün portföylerini genişletip, müşterilerine daha kapsamlı çözümler sunmayı hedefliyor.

İşbirliği ile birlikte, GökSu Trade ve Bekel Elektrik, pazarda daha hakim bir konuma ulaşmayı ve müşterilerine daha hızlı, güvenilir hizmetler sunmayı amaçlıyor. Bu güçlü ortaklık, elektrik sektöründe kalite ve güvenin simgesi olmaya devam edecek.