Günsan Elektrik Antalya’da Voleybol Turnuvası Düzenledi; Filenin Şampiyonu Maxled Oldu

HomeHaberler

Günsan Elektrik Antalya’da Voleybol Turnuvası Düzenledi; Filenin Şampiyonu Maxled Oldu

Demir-Çelik Sektöründe Kardemir Rüzgarı: 2024’te Büyüme ve İnovasyon
RNG Pano Çalışanlarına İftar Yemeği Verdi
Borsan Kablo ve Anadolu Isuzu, Tübitak 1707 Çağrısı Kapsamında İş Birliği Olasılıklarını Araştırıyor

Günsan Elektrik inşaat ve elektrik sektörü için Antalya’da Voleybol Turnuvası gerçekleştirdi. Turnuvada Maxled takımı şampiyon oldu.

Günsan Elektrik Antalya’da inşaat ve elektrik sektörünü Voleybol Turnuvasında bir araya getirdi. Çekişmeli müsabakalara sahne olan, inşaat ve elektrik sektörünün katıldığı turnuvada Maxled birinci, Yurdakul Elektro Market ikinci ve Aygün Özen Mühendislik üçüncü oldu. Müsabakalar sonunda en iyi kadın oyuncu Elif Korkmaz, en iyi scorer oyuncu Zeynep Kavukçu, en iyi erkek oyuncu Levent kuzucuk dereceye girdi.

Voleybol turnuvasının organizasyonu ve sponsorluğunu üstlenen Günsan, önümüzdeki dönemlerde de sporun birleştirici gücüyle sektörüne katkı sunmaya devam edecek.