Nova Markamızın Zihinlerde Yer Etmesi İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

10.8.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Nova Paratoner, Nova Markamızın Zihinlerde Yer Etmesi İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Yıldırımdan korunma sistemleri konusunda Ankara’da faaliyet gösteren ve sektörünün önde gelen firmalarından birisi olan Nova Paratoner yıldırımdan korunma sistemleri konusunda geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Yıldırımdan Korunma Sistemleri konusunda üretim yapan ve ülkemizde marka olmayı başaran Amper Elektrik’in İç Anadolu Bölge Bayisi olarak müşterilerine kaliteli çözümler sunan Nova Paratoner, uzman kadrosu ile gerçekleştirdiği projelerle dostlarını yıldırımlara karşı koruyor.

Nova Paratoner yıldırımdan korunma sistemleri ürünleri ile bugüne kadar dostlarını korumayı başarmış bir güven markasıdır.

Nova Paratoner ailesi olarak temel amacımız, ihtiyacınız olan ürünü her koşulda daha uygun maliyetle tedarik etmek, akademik bir anlayışla malzeme alaşımını ve boyutunu analiz ederek bilinçli seçimler sunmaktır. Bu bağlamda uzmanlığının ve bu bilgilerin sorumluluğunun bilincinde olarak tüm seçenek ve gereklilikleri yerine getiriyoruz.

Nova Paratoner mevcut paratoner tedarikçilerine rağmen uzman kadrosu ile yeni bir anlayışla piyasada kendine yer bulmuştur. Sizin için bilgiye dayalı olarak çalışır, hiper rekabet ortamına uygun alternatifler sunarız.

Nova Paratoner ailesi olarak, verdiğimiz kaliteli ve özgün hizmetin, müşterilerimizin memnuniyeti ile bizi bir güce dönüştürdüğünü biliyoruz. Dostlarımızın güvenini ve memnuniyetini yeni arkadaşlar edinmenin en büyük kapısı olarak görüyor ve çalışmalarımızı bu yönde kararlılıkla ilerletiyoruz. İnsanları sevmek ve insanlara hizmet etmek bir sanattır. Bu sektörde en güvenilir ürünleri en kaliteli, en düşük maliyet ve en yüksek hizmetle sunan bir işletme olmak için bu sanatı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Çünkü size değer veriyoruz...

Nova Paratoner Ailesi Olarak Sunduğumuz Hizmet ve Ürünler;

·Yıldırımdan Korunma Sistemleri Kurulumu ve Taahhütleri,

·Aktif Paratoner İmalatı

·Faraday Kafesi İmalatı

·Topraklama Sistemleri İmalatı

·Montaj Elemanları İmalatı

·Özel Üretimler